Islevhave, nyt boligprojekt i Rødovre

Det nye boligområde opføres på SPF-grunden – det tidligere Statens Pædagogiske Forsøgscenter.

Byggeriet opføres på SPF-grunden, der bliver forvandlet til et nyt moderne boligområde. Grunden har tidligere været brugt som pædagogisk forsøgscenter, og det er her den kendte TV serie “Rita” blevet indspillet.

Statens Pædagogiske Forsøgscenter var en statsskole for 8.-10. klassetrin oprettet i 1964 med det formål at udvikle nye undervisning- og læringsmetoder. Foruden skolen var der en ungdomsby hvor elever fra skolerne i Københavnsområdet har været på kurser. Skolen lukkede i 2007, og de tidligere bygniger er i dag revet ned.

En del af området var oprindelig et mose-/engområde, der blev anvendt til losseplads i perioden fra 1924 til 1954. På det opfyldte område blev herefter anlagt en plastikfabrik, hvis produktion med bl.a. sprøjtemaling samt den ukontrollerede lossepladsfyld havde forårsaget forurening af ejendommen. Virksomheden lå her til 1964 hvor skolen og ungdomsbyen blev etableret.

Bygherre

Cervo Gruppen ApS

Opgave

JORD•MILJØ A/S har gennemført geotekniske og miljøtekniske undersøgelser på den 45.000 m2 store grund og skal stå for miljøtilsyn i forbindelse med bortgravningen af 15-20.000 tons forurenet jord.

Egen omsætning

Kr. 2,0 mio. excl. moms.

Udførelsesperiode

2013-2017

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
    Ikke kategoriseretIslevhave, nyt boligprojekt i Rødovre