Med miljørådgivning undgår du ubehagelige overraskelser

Mange entreprenører kan have svært ved at fastsætte en pris på bortkørsel af jord i forbindelse med byggerier. Det er især svært, hvis det viser sig, at der er tale om forurenet jord. Her kan du med fordel tage en miljørådgiver med på råd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Miljørådgivning er en tillidssag

Ønsker du at være på forkant i forhold til byggesagens forløb, så bør du alliere dig med en uvildig miljørådgiver. Rådgivningen kan hjælpe dig med at finde de mest miljømæssige, faglige og økonomisk optimale løsninger.

En rådgiver har overblikket over de snørklede regler og ved, hvordan de skal håndteres i forhold til den opgave, de står overfor. Derfor kan du få den miljørådgivning og vejledning, du har brug for, for at kunne komme sikkert videre med dit byggeprojekt.

Miljørådgivning bygger på tillid mellem dig og din rådgiver. Derfor skal du vælge en, du ved har høj faglighed, så du trygt kan betro dig til din rådgiver.

Miljørådgiveren er med hele vejen

Har du en professionel rådgiver med fra starten, har du en uvildig person ved din side med hele vejen gennem forløbet. Her får du rådgivning fra den indledende forureningsundersøgelse til grunden er renset og godkendt, så byggeriet kan gå i gang.

Entreprenører kan ofte miste det økonomiske overblik over større byggerier – især hvis der viser sig forurening undervejs. Derfor kan miljørådgivning give dig det fornødne overblik, så du undgår at overskride budgetter og får andre ubehagelige økonomiske overraskelser i takt med at byggeprojektet skrider frem.

JORD•MILJØ A/S er et uvildigt rådgivende ingeniørfirma, der står klar til at finde miljømæssige, faglige og økonomisk optimale løsninger på dine miljøopgaver.

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
    Ikke kategoriseretMed miljørådgivning undgår du ubehagelige overraskelser