Dalum papirfabrik

Udviklingen af Odenses nye bykvarter er i fuld gang. I løbet af de næste par år bliver den gamle Dalum Papirfabrik forvandlet til et mangfoldigt byrum, hvor moderne arkitektur forenes med bevaringsværdige bygninger. Fabriksområdet vil danne de unikke rammer for både rækkehuse, lejligheder, butikker, kontorer, caféer, åbne pladser og grønne områder med udsigt til Odense Å. Her emmer det af atmosfære, gamle fortællinger og massere af liv i og mellem husene.
Velkommen til Dalum Papirfabrik – et nyt kvarter med en historisk placering. 

JORD•MILJØ A/S har været totalrådgiver på miljø i forbindelse med bygningsforurening samt jord- og grundvandsforurening.

Der er udført suplerende miljøkortlægning i de ca. 40.000 m² bygninger som som nedrives. Der er udarbejdet et detaljeret udbudsmateriale til entreprenørudbuddet af miljøsaneringen samt nedrivningen af bygningerne.

JORD•MILJØ A/S har udført miljøtilsyn med miljøsaneringen samt  nedrivningen af bygningerne, som er berammet til at tager ca. 2 år.

JORD•MILJØ A/S har udført miljøundersøgelser på den 80.000 m² store ejendom, der omfattede jord-, vand, og poreluftprøver. Efterfølgende er der udført risikoberegninger i forhold til de kommende anvendelser af ejendommen og der er indhentet en §8-tilladelse for hele det kommende projekt.

Samtidig med miljøundersøgelserne er der også udført geotekniske parameterundersøgelse for det kommende planlagt nybyggeri.

 

Bygherre

MT Højgaard A/S

Egen omsætning

1,0 mio. kr. ekskl. moms

Udførelsesperiode

2019 –

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
    Dalum Papirfabrik