Jordbundsundersøgelser

Kvalitetsprodukt til den rigtige pris

bygningsundersøgelser

Vi er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma, der har specialiseret sig i udførelse af jordbundsundersøgelser inden for bygge- og anlægssektoren. JORD•MILJØ A/S udfører en jordbundsundersøgelse gennem vores datterselskab Jord Teknik A/S. Siden Jord Teknik A/S blev etableret tilbage i 1970 har vi gennemført over 25.000 jordbundsundersøgelser af byggegrunde for erhvervslivet, offentlige institutioner og private kunder.

Specialister i rådgivning om jordbundsundersøgelser

Vores rådgivende ingeniører er specialister når det gælder rådgivning om jordbundsundersøgelser. Vores fornemste opgave er på professionel vis at yde vores kunder kompetent rådgivning og udføre geotekniske undersøgelser af høj kvalitet til konkurrencedygtigepriser. Betingelsen for dette er tilstede med en dygtig/erfaren og serviceminded medarbejderstab og investeringsvillighed i den nyeste teknologi på området.

Hvad er en jordbundsundersøgelse?

En jordbundsundersøgelse er grundlæggende set en analyse af forholdene i jorden. Undersøgelsen kaldes også for en geoteknisk undersøgelse. En jordbundsundersøgelse er vigtig i forbindelse med nye byggerier, da det er vigtigt inden byggestart at kende til jordbundsforholdene og jordens bæreevne, så der kan foretages et kvalificeret valg af funderingsmetoden. Mange har prøvet at stå i den

situation, at have købt en byggegrund for at kunne opføre sit drømmehus og siden opdage, at grunden er ”bundløs”, og det er forbundet med store ekstra funderingsomkostninger at gennemføre byggeriet.

Det er derfor altid vigtigt i forbindelse med opførelsen af et byggeri, at få foretaget en jordbundsundersøgelse til afklaring af jordbunds- og funderingsforholdene på grunden.

Da Jord Teknik A/S er en del af JORD•MILJØ A/S, kan vi tilbyde at kombinere en jordbundsundersøgelse med udtagning af miljøprøver til kemisk analyse. Miljøprøverne kan bruges til bortskaffelse af overskudsjord fra bygge- og anlægsarbejdet, og samtidigt bruges til at undersøge om jorden er forurenet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få udført en jordbundsundersøgelse af din byggegrund.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få oplyst en pris på en geoteknisk undersøgelse så kontakt Jakob Bielefeldt.

 

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

     Jakob Bielefeldt

    Afdelingsdirektør

    Jordbundsundersøgelser