Komprimeringskontrol

Vi udfører komprimeringskontrol vedisotopsondemetoden

geoteknisk undersøgelse

Vi har stor erfaring i at udføre komprimeringskontrolmålinger af indbygget sand- eller gruspude, hvor de indbyggede materialers lejringstæthed bestemt ved isotopsondemetoden.

Isotopsondemålingen udføres på det indbyggede sand eller grus for at se hvor godt materialet er komprimeret i forhold til laboratorieforsøget. Såfremt komprimeringskravet er overholdt kan sand- eller gruspuden godkendes. Hvis ikke komprimeringen kan godkendes vil Jord Teknik A/S rådgive om, hvordan en godkendt komprimering kan opnås.

Når en bygning skal funderes på en sand- eller gruspude, er det vigtigt at få udført en komprimeringskontrol som dokumentation for at sand- eller gruspuden har opnået tilstrækkelig bæreevne. Det er vigtigt at sand- eller gruspuden er komprimeret korrekt, for hvis dette ikke er tilfældet risikerer du at vægge og gulve kan sætte sig og slå revner.

Vi udfører også komprimeringskontrol af indbyggede sand- og gruspuder i forbindelse med vejprojekter.

Bestil i dag – udført i morgen

JORD • MILJØ er på byggepladsen senest en dag efter du har kontaktet os for at udføre en komprimeringskontrol. Efter at kontrolmålingerne er udført og afsluttet, vil der blive udarbejdet et notat, hvori resultaterne og konklusion vil være beskrevet.

Ønsker du en pris på udførelse af komprimeringskontrol så kontakt Jakob Bielefeldt.

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

     Jakob Bielefeldt

    Afdelingsdirektør

    JordbundsundersøgelserKomprimeringskontrol