Kontorværket i Valby

Nye kontorbygninger skal opføres på ejendommen, der er beliggende på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej. F.eks. har ejendommen været hjemsted for Althuon & Nielsens Maskinfabrik, der blandt andet fremstillede kassevaskemaskiner til Tuborg og tappemaskiner til Carlsberg. I nyere tid har medicinalkoncernen H. Lundbeck A/S anvendt grunden til lager og administration..

JORD•MILJØ A/S har udført bygherrerådgivning på miljø i forbindelse med nedrivningen af de gamle bygningerne ejendommen, med et samlede etageareal på 5.100 m².
JORD•MILJØ A/S har udført miljøkortlægning af miljøfremmede stoffer, som PCB, tungmetaller, asbest og PAH’er i byggematerialerne. Herefter udarbejdede vi udbudsmateriale på entreprenørudbuddet på miljøsaneringen og selv nedrivningen af bygningerne samt ansøgning hos myndighederne om nedrivningen af bygningerne. I udbudsprocessen afholdte JORD•MILJØ A/S besigtigelse med de bydende entreprenører. Under selve miljøsaneringen og nedrivningen udførte JORD•MILJØ A/S tilsyn med entreprenørarbejderne.

Bygherre

NCC Property Development A/S

Egen omsætning

0,4 mio. kr. ekskl. moms

Udførelsesperiode

2017- 2019

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
    Kontorværket i Valby