Lyngby hovedgade

På ejendommen Lyngby Hovedgade 63, Kgs. Lyngby der tidligere var en bilforhandler, skal der nu opføres et kombineret erhvervs- og boligbyggeri. 

Projektet omfatter 14.600 kvm, som skal indeholde en parkeringskælder under terræn, detailhandel i form af Føtex og Netto i gadeplan og på 1.- 4. sal etableres 145 ungdomsboliger. Derudover bliver en del af taget på supermarkederne omdannet til grønne arealer, som beboerne i de mange nye ungdomsboliger får adgang til.​

JORD•MILJØ A/S har været miljørådgiver for KPC København A/S og i den forbindelse udført miljøkortlægning af de gamle erhvervsbygninger, samt forureningsundersøgelser af jord, grundvand og poreluft på den 5.000 m² store ejendom. Efterfølgende er der udført risikoberegninger i forhold til den kommende følsommeanvendelse af ejendommen og der er udarbejdet en §8-ansøgning for hele det kommende projekt. Desuden er der udført forklassifikation af de ca. 32.000 tons overskudsjord samt miljøteknisk tilsyn med opgravningen af jorden. Slutlig er der udført dokumentationsanalyser i form af poreluftmålinger. 

Bygherre

KPC København A/S

Egen omsætning

1,3 mio. kr. ekskl. moms

Udførelsesperiode

2017 – 2019

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
    Lyngby Hovedgade