Oprensning af forurening

Er din grund forurenet er det ofte nødvendigt af fjerne forureningen for at sikre drikkevandet, arealanvendelsen eller indeklimaet i boligen.

Med mere end 25 års erfaring kan JORD•MILJØ A/S tilbyde faglig og økonomisk optimale løsninger ved oprensning af forurening.

Ring 35 82 04 02 for at få et tilbud.

Oprensning af forurening sker ofte i forbindelse med et bygge- og anlægsarbejde:

  • Bortgravning af den forurenede jord er den mest anvendte metode, da det er relativt hurtigt og ofte udføres i forbindelse med et bygge- og anlægsarbejde, hvor der alligevel skal bortgraves jord til fx kældre.
  • In-situ oprensning er en alternativ metode, hvor forureningen er vanskelig tilgængelig fx under eksisterende bygninger. Ved denne metode fjernes forureningen uden opgravning.
  • On-site oprensning omfatter også landfarming, der kan kombineres med graveløsninger. Ved landfarming oplægges den forurenede jord på stedet med genbrug for øje. Dette kan være aktuelt ved store projekter, hvor pladsen er til stede.

JORD•MILJØ A/S har stor erfaring i projektering, prissætning og gennemførelse af de forskellige oprensningsmetoder. Vores rådgivning tager højde for eventuelle myndighedskrav. Vi bistår også med en vurdering om, hvorvidt en given grund skal leve op til mindstekravene, eller være fuldstændig renset. Det er overvejelser, der har indflydelse på fx salgsprisen.

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

     MiljøundersøgelserOprensning af forurening