Udvalgte projekter

Kontorværket i Valby

Nye kontorbygninger skal opføres på ejendommen, der er beliggende på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej. 

JORD•MILJØ A/S har udført bygherrerådgivning på miljø i forbindelse med nedrivningen af de gamle bygningerne ejendommen, med et samlede etageareal på 5.100 m².

Dalum papirfabrik

Udviklingen af Odenses nye bykvarter er i fuld gang. I løbet af de næste par år bliver den gamle Dalum Papirfabrik forvandlet til et mangfoldigt byrum, hvor moderne arkitektur forenes med bevaringsværdige bygninger.  

JORD•MILJØ A/S har været totalrådgiver på miljø i forbindelse med bygningsforurening samt jord- og grundvandsforurening.

papirøen – christiansholm

Holmen centralt i Københavns Havn, Christiansholm, er bedre kendt i folkemunde som Papirøen.

JORD•MILJØ A/S har været miljørådgiver på projektet i forbindelse med  opgravning og bortskaffelse af forurenet jord. Der er forinden udført miljøundsøgelser af jord og grundvand samt forklassificering af de ca. 250.000 tons overskudsjord.

lyngby hovedgade

På ejendommen Lyngby Hovedgade 63, Kgs. Lyngby der tidligere var en bilforhandler, skal der nu opføres et kombineret erhvervs- og boligbyggeri. 

JORD•MILJØ A/S har været miljørådgiver for KPC København A/S og i den forbindelse udført miljøkortlægning af de gamle erhvervsbygninger, samt forureningsundersøgelser af jord, grundvand og poreluft på den 5.000 m² store ejendom.

Scandic Copenhagen Airport

Et nyt lufthavnshotel skyder snart op af jorden nær Københavns Lufthavn. Det er Scandic Copenhagen Airport, der skal opføres i erhvervsområdet Scanport ved Kastrup Havn.

JORD•MILJØ A/S har for bygherre Skanska A/S udført miljøundersøgelser og geotekniske undersøgelser i det ca. 9.000 m2 store byggefelt.

Ny daginstitution i Københavns centrum
Gammelt værkstedsområde og Taxa-central ved Glyptoteket oprenset og klargjort til ny daginstitution.
90.000 m3 jord fjernet ved Nordhavnens metrostation
Den kommende metrostation i Nordhavnen bliver en del af Metrocityringen. Forklassificering af projektets overskudsjord og miljøtilsyn udført i forbindelse med bortgravningen af 90.000 m3 jord.

Københavns nye bydel

Nordhavn er Københavns nye bydel. Byudviklingen er begyndt i Århusgadekvarteret – oprensningen af den forurenede jord har vi stået for på flere byggefelter.
 
 
 

Nyt boligområde på Krimsvej, Amager oprenset
Fire tidligere industrigrunde på Krimsvej, Amager er oprenset for forurening, og nu forvandlet til boliggrunde for de nye beboere. I alt er ca. 40.000 tons jord gravet væk.
Valby Maskinfabrik – nyt erhvervs- og boligområde

Den gamle FL Smidth maskinfabrik i Valby er gennem de seneste år omdannet til et nyt erhvervs- og boligområde.
 

Byggemodning af industrigrund ved Kastrup Havn

Gammelt oliedepot delvist oprenset og klargjort til erhvervsbyggeri i Kastrup Havn.
 
 
 

Sporudvidelse på NordVestBanen – Lejre-Vipperød
I størrelsesorden 500.000 m3 jord er opgravet og håndteret i forbindelse med udvidelsen af sporstrækningen mellem Lejre og Vipperød. JORD•MILJØ A/S har stået for klassificering og miljøtilsyn m.m

Ønsker du at blive ringet op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
    Referencer